5 аксесуарів на стіл для розкішного домашнього кабінету

Додано9 міс. тому 180

Разом з колегами в київській майстерні шкіри Buvar ми визначили найбільш популярні аксесуари на стіл в інтер’єрах розкішних домашніх кабінетів. Переглянувши різноманітні дизайнерські проекти, а також врахувавши власний досвід роботи з клієнтами - зібрали в цій статті ті аксесуари, без яких не уявляємо собі люксовий домашній простір для роботи.

Створюємо елегантне робоче місце вдома - 5 шкіряних аксесуарів на стіл, що підкреслюють ваш смак

1. Шкіряна накладка на дерев’яний стіл

Якщо скляний та металевий стіл доречний нам в індустріальних або стриманих інтер’єрах кабінету, то масивне натуральне дерево - обов’язковий атрибут люксового дизайну. Дерев’яний стіл в кабінеті ви зустрінете на фотографіях заміських резиденцій, на світлинах робочих місць письменників, бізнесменів, політиків тощо.

І якщо поглянете уважно - практично завжди його покриває шкіряна накладка, настільний бювар. Бювар може повторювати форму стола, може окреслювати лише невелику частину, виключно робочу область - але він буде. Оберігатиме стіл від пошкоджень, забезпечуючи вас при цьому комфортною роботою з настільною поверхнею.

Переглянути всі можливі і неможливі форми шкіряних накладок можна в нашому попередньому дописі.

2. Холдери для канцелярії з натуральної шкіри

Якщо ми визначилися з необхідністю Бювару в розкішному кабінеті, виникає питання - як гармонійно організувати простір навколо нього? В цьому нам допоможуть холдери різноманітних розмірів - для загальної канцелярії, для фірмових ручок тощо. Кожен з них може бути виконаний в тон до підкладки на стіл, її фактури і навіть кольору ниток.

 

3. Настільна ключниця

Далі справа за дрібницями в буквальному розумінні. Розкидані на столі ключі суттєво виділятимуться, тому для них та інших маленьких речей повинно бути окреме місце. Більше ідей організації простору можна переглянути в нашому розділі аксесуарів.

4. Шкіряний щоденник з індивідуальним тисненням ініціалів

А тепер перейдемо до персоналізації - елегантного щоденника в шкіряній обкладинці з власними ініціалами. Безмежно красивий елемент домашнього кабінету, що підкреслює його статус. 

В майстерні ми створюємо на вибір щоденники з обкладинкою з італійської шкіри преміум та люксового класу зовні та класичними датованими сторінками всередині. Проте його наповнення ви можете обрати самостійно.

 

5. Настільна шкіряна візитниця

І останній мазок на палітрі нашого елегантного простору - місце зберігання візитівок. Здавалося б, ми давно зберігаємо контакти онлайн. Проте візитівки залишаються хорошим тоном будь-якого бізнесу.

І, повірте, є величезна різниця, куди ви покладете візитівку гостя. Внутрішня кишеня піджака? Чи, можливо, гаманець або шухляда? Ми пропонуємо ніколи не витрачати час на роздуми з приводу таких речей і просто розташувати на столі красиву шкіряну візитницю-холдер.

Де купити якісні аксесуари на стіл з натуральної італійської шкіри?

Насправді це лише невелика частина з усіх можливих ідей організації домашнього кабінету. Ми пропонуємо переглянути вам цілі набори аксесуарів, придбавши які ви суттєво зекономите час на вибір деталей. Наша майстерня шкіри - перша в Києві, що створює настільні бювари, холдери та інші елементи зі шкіри преміум та люксового класу. Кожен аксесуар - може бути персоналізований, а будь-яка ваша ідея - втілена.

Звертайтеся до менеджера в зручному вам режимі, щоб обговорити питання зразків шкіри, терміну виготовлення тощо. Ми на зв’язку!

Залишити коментар
Залишити коментар
Увійдіть щоб залишити відгук
Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu