Як облаштувати кімнату переговорів - обираємо аксесуари на стіл для успішних перемовин

Додано9 міс. тому 307

Американський письменник, бізнесмен та колишній працівник ФБР Кріс Восс склав понад десяток правил успішних переговорів для бізнесу і не тільки.

Серед них є найцікавіші:

  • Правило 7−38−55. Його сутність полягає в тому, що лише 7% змісту наших висловлювань сприймається з самих слів, 38% - з тону та частотності голосу, а цілих 55% - занотовується з виразів обличчя, жестів та мови тіла загалом.
  • Крім того, важливо добре знати та вивчити співрозмовника, адже люди частіше поступаються тим, хто розділяє їх цінності, віддзеркалює думки та жести, сприймає культуру.

Проте будь-яку впевненість можна похитнути неправильними умовами, недоречними речами на столі, відволікаючими акцентами, поганим освітленням.

З приводу останнього, освітлення, є цікаве дослідження Коледжу Гуманітарних Наук Університету Ніхон (Японія, Токіо). Наприклад, м'яке приємне світло змушує людей почувати розслаблено та підвищує привабливість співрозмовника, дозволяє швидше відкритися. Натомість яскраве світло та кольори - психологічно тиснуть і спонукають пошвидше завершити справи. Цим вдало користуються заклади фаст-фуду, котрі залежать від обороту клієнтів, які повинні їсти швидко. Тоді ж як в дорогих ресторанах ми зустрічаємо зручні меблі, свічки на столі, простір для конфіденційності, що стимулює гостей залишатися та замовляти черговий келих вина з суттєвою націнкою. 

Схожу паралель можна провести і з настільними аксесуарами. Тому що все має значення, коли стосується вибору приміщення та його оформлення для важливих рішень, кожна деталь важлива. 

Обираємо аксесуари на стіл для успішних переговорів

Аксесуари в кімнаті переговорів здатні пом’якшити простір та створити організовану робочу зону. Крім того, збережуть дерев’яний, мармуровий чи скляний стіл від механічних пошкоджень. І, зрештою, допоможуть презентувати ваш простір перемовин саме таким, яким ви його бачите - елегантним, функціональним та важливим. 

Звичайно, є ще багато деталей, на які слід звернути увагу, нижче ми спробуємо занотувати їх на прикладах. 

Аксесуари на стіл в Білому Домі - шкіряні накладки в президентському конференц залі

Ситуаційний зал Білого дому, або ж Конференц-зал Джона Ф. Кеннеді, є одним з історичних місць зустрічей та розвідувальних центрів Америки. Коли цьому жвавому, критично важливому залу знадобилися аксесуари для переговорів, вони обрали чорні шкіряні підставки на стіл в формі планшету. 

Накладки замовили під час першого капітального ремонту Ситуаційної кімнати в 2008 році іі вони без заміни прослужили адміністраціям чотирьох президентів США - Джорджу Бушу-молодшому, Бараку Обамі, Трампу та Джо Байдену. 

В майстерні шкіряних аксесуарів Buvar ми можемо виконати для вас накладки для переговорного столу з корпоративним тисненням і будь-якого розміру. Тут можна переглянути форми бюварів. посилання

Шкіряні підставки для напоїв в конференц залі

Якщо ваша переговорна кімната слугує місцем тривалих за часом зустрічей - радимо також звернути увагу на підставки для напоїв. 

Інші аксесуари на стіл в переговорну кімнату

Підставки та холдери для паперу - можуть бути розміщені в спільному доступі посеред столу. Проте переконайтеся, що кожен учасник переговорів за потреби зможе користуватися ними.  

Підставки для ручок - мабуть, найбільш елегантний спосіб підкреслити статус зустрічі. До речі, місце президента компанії можна підкреслити підставкою для двох ручок, а інших учасників зустрічі, забезпечити підставкою для однієї ручки.

Якщо в конференц залі ви зустрічаєте певну групу людей вперше, хорошим тоном буде зробити корпоративний подарунок. Ним може стати шкіряний щоденник чи папка на підпис з тисненням логотипу компанії.

Де замовити аксесуари зі шкіри на стіл в кімнату переговорів та конференц зал

Майстри та дизайнери Buvar відкриті до нових викликів та запитів. Ми вже зібрали в асортименті магазину сотні варіантів настільних  аксесуарів та бюварів з італійської шкіри. Проте не плануємо зупинятися. Якщо у вас є ідея, втілення якої ви ще не знайшли в наявності - ми з радістю створимо для вас персональний проект. 

Звертайтеся до менеджера, щоб обговорити деталі стосовно вартості, терміну виконання та інших умов.

Залишити коментар
Залишити коментар
Увійдіть щоб залишити відгук
Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu