5 культових офісів з серіалів та фільмів – які аксесуари на столах відомих персонажів (частина 2)

Додано1 міс. тому 70

Минулого разу ми з вами дослідили топ-5 аксесуарів ідеального робочого столу керівника. Цього разу, згадаємо ще 5 культових фільмів та серіалів, в яких дизайн офісного приміщення залишається актуальним, надихає на зміни в робочому просторі, або ж вказує на те, яким би ви його бачити не хотіли. Це приміщення зовсім різних стилей та настрою, проте кожне з них цікаво роздивлятися та протиставляти його власнику.

5 культових офісів відомих фільмів та серіалів - огляд найкращих елементів та ідей дизайну кабінету

1. Офіс Патріка Бейтмена, Американський психопат (Аmerican Psycho, 2000)

Вихолений, чистий, стильний та холодний: цими словами можна описати як самого Патріка Бейтмена, так і його вибір декору. Його офісний кабінет просто бездоганний. Це велике і добре освітлене масивними вікнами приміщення, здається, ще збільшується, завдяки прохолодним ніжно-блакитним стінам. Стіни прикрашені доречною кількістю картин в рамах, а на столі - є лише найнеобхідніше для роботи.

Зокрема, великий настільний шкіряний бювар - накладка на стіл формує, окреслює його простір.

Бювар на столі та шикарний білий шкіряний диван - два елементи, котрі видають статус, в цій навмисній простоті дизайну і чудово перегукуються один з одним. Жодна особистість Бейтмена не відображається в його робочому місці, але, враховуючи все, це, мабуть, і на краще.

 

До речі, в конференц залі офісу також бачимо незмінні аксесуари бізнес-стилю: шкіряні папки на столах. Замовити шкіряні підкладки, папки та інші аксесуари бізнес-стилю для вашого офісу - дивитися розділ Аксесуари.

2. Офіс Брюса Уейна та стиль Wayne Enterprises загалом (The Dark Knight, 2008 та інші картини)

Крістіан Бейл знову в нашому переліку за невипадковим співпадінням, адже і в Бетмені простір його офісу надихав чимало дизайнерів та підприємців. 

В якості мільйонера і Лицаря Ночі, Брюс Вейн має дві особи, побут яких потрібно підтримувати. Відповідно, його офіс виконує подвійні обов’язки. Його робочий простір, балансує між класичним та ультра-сучасним, наповнений різноманітною високотехнологічною електронікою та класичними меблями, які ефектно виділяються білими мармуровими підлогами. Хоча ми б доповнили його настільні поверхні додатковими холдерами для дрібних деталей - щоб не допустити такого коллапсу, коли ти спізнюєшся на боротьбу з темрявою через те, що довго шукав ручку для підпису.

А ось де, ручки точно не загубиш - це в серіалі Gotham City в будівлі Wayne Enterprises. Саме там можна зустріти ідеальний конференц-зал. Бездоганна, світла та чиста кімната переговорів доповнена підставками для ручок на стіл для кожного учасника. Це створює певний ефект організації та ієрархії. Один з найкращих прикладів дизайну конференц-залів топ-менеджерів. Крім того, будівля загалом є чудовим місцем для соціальних зустрічей і корпоративних свят. Як додатковий бонус, вона ще й має унікальний силует горизонту - ідеальний для того, щоб ловити хвилі вітру!

3. Кабінет Альбуса Дамблдора (Harry Potter, 2001-2011)

Кабінет Дамблдора — неймовірний, адже тут є все, що може знадобитися доброзичливому генію. Його приміщення тепле, привабливе, переповнене мільйонами дрібниць і таємниць. М'яке світло свічок налаштовує на атмосферу затишку. Великий дерев’яний стіл - філігранний та нестаріючий. Весь кабінет насичений кольорами, акцентами на темних стінах і блідих кам’яних арках. Книжкові стелажі від підлоги до стелі надають класичному простору функціональності та яскравості, а мідні духові інструменти - особливого характеру.

Якщо б ми наповнювали аксесуарами офіс в стилі Дамблдора, ми б обов’язково використали такі деталі як бювар з акцентом на стіл - адже його дорогоцінну поверхню потрібно берегти. А також додали б колекцію шкіряних закладок для книг та шкіряних костерів.

4. Офіс Арі Голда в серіалі Антураж / Красені (Entourage, 2004)

В серіалі Арі декілька разів змінював офіс протягом тих семи років, коли Entourage транслювали на телебаченні. Проте перший, в ТМА - наш улюблений. Кремовий та іржавий колір чудово доповнюють один одного в сучасному, але трішки захаращеному офісі Арі Голда. На щастя, в нього була чорна шкіряна накладка на столі, яка додавала хоч якоїсь організації.

 

М’який диван та крісло створюють комфортний простір для зустрічей та обміну ідеями, а меблі - витончені й нові. Його безладний стіл і різноманітні настільні дрібнички, які навіть з екрану хочеться розкласти по холдерам, все ж додають характеру робочому простору. Як і чудовий краєвид із вікна – що стає ще кращим завдяки телескопу. Міні-гільйотина — ідеальний аксесуар для особистості Арі. Другому офісу в MGA, мабуть, нехай і більш сучасному та організованому - бракує індивідуальності. Створюючи власний простір, не варто про неї забувати.

5. Класичний кабінет Дона Дрейпера в серіалі Божевільні (Mad Man, 2007)

Офіс Дона Дрейпера водночас затишний, приємний та трішки анонімний. Він бездоганно фотогенічний. Простора кімната виглядає комфортною завдяки темним дерев’яним панелям на стінах та темному килиму, а дерев’яні меблі - достатньо старі, щоб бути позачасовими.

  

Загалом, всі офіси в серіалі відрізняються еталонним балансом творчості та організованості завдяки шкіряним аксесуарам: бюварам, папкам для паперів тощо.

Матові скляні стіни біля надають кімнаті відчуття приватності, не закриваючи її від світла. Диван виглядає як чудове місце, щоб подрімати на робочому місці, а завдяки закритим вікнам ніхто ніколи не застане вас під час цього.

Де замовити шкіряні аксесуари в італійській шкірі для бездоганного дизайну в офісі та як його створити взагалі

Незалежно від того, наповнені кабінети технікою, обставлені постмодерністським декором чи прикрашені сучасним мистецтвом, ці офіси на екранах стають неймовірно шикарними саме завдяки “дрібницям”. Кожна кімната відображає характер людини, яка там працює, а також викликає бажання позичити якусь ідею собі. Подібних результатів можна досягти і для вашого робочого простору вдома чи в офісі, завдяки ретельному балансу кольорів, мудрому вибору текстури меблів та стін, а також увагою до оздоблення. Зокрема, до організації настільної поверхні та вибору аксесуарів. З останнім, наші дизайнери з радістю вам допоможуть.

Київська майстерня Buvar створює офісні аксесуари зі шкіри під замовлення. А також ми пропонуємо асортимент готових наборів на стіл керівника, різноманітних аксесуарів і навіть шкіряних канцелярських смітників. Якщо ви також фанат деталізованого функціонального та красивого простору - будемо раді знайомству та співпраці!

Також вас можуть зацікавити
Залишити коментар
Залишити коментар
Увійдіть щоб залишити відгук
Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu